Bellen: ma t/m vr 8.30 tot 12.00 uur

Onze expertises

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie is binnen de fysiotherapie een erkende specialisatie op master niveau.
Voor behandeling is een verwijzing van een (huis)arts meestal niet noodzakelijk. Een bekkenfysiotherapeut behandelt zowel mannen en vrouwen als kinderen van alle leeftijden.

Zwangerschap en fysiotherapie

Meestal verloopt een zwangerschap zonder noemenswaardige klachten. Helaas is dit bij een aantal vrouwen niet het geval. 

Met deze klachten kunt u bij ons terecht. Het behandelen van zwangeren is ons specialisme. Vaak is het mogelijk de klachten te verminderen of zelfs te verhelpen.

Crafta® kaakfysiotherapie

CRAFTA® is een afkorting voor Cranio Faciale Therapy Academy. Dit is een gespecialiseerde opleiding voor het behandelen van klachten in de kaak, hoofd, hals en nekregio.  Het is een internationaal erkende behandelmethode waar veel samenwerking met andere specialisten zoals de tandarts, KNO- arts, orthodontist, huisarts, logopedist, neuroloog en kaakchirurg bij komt kijken. 

Fysiotherapie voor kinderen

In onze praktijk kunnen niet alleen volwassenen maar ook kinderen, vanaf de geboorte, terecht. We bieden verschillende behandeltechnieken die effectief zijn bij een verscheidenheid aan klachten, zoals voorkeurshouding en overstrekking.

Transgenderzorg

Transgender personen kunnen verschillende klachten ervaren rondom het bekkengebied. Denk hierbij aan de bekkenbodem, die in de pre-operatieve fase gecontroleerd wordt op coördinatie en functie (plassen, ontlasten, seksuele activiteiten) of na een operatie.

Bij Zorgpraktijk Flore is iedereen welkom, ongeacht genderidentiteit of seksuele oriëntatie. 

Terugbelverzoek

Wij zijn maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 12.00 uur.
Laat uw naam en telefoonnummer hier achter als u buiten deze tijden contact op wilt nemen en wij bellen u terug. U wordt altijd teruggebeld in de ochtend.

Fysiotherapie plus.  Meerdere zorgprofessionals onder een dak. Volg ons op social media voor gezondheidstips.

Komt u voor het eerst bij ons?

Meld u dan aan met de knop hieronder of de aanmeldknop boven in het menu en vul uw gegevens in, dan kost dat geen tijd meer bij de intake. We kunnen u op die manier sneller helpen.

Contact

Elzenweg 33D
5144 MB  Waalwijk

0416 34 73 53
info@zorgpraktijkflore.nl
zorgpraktijkflore.nl