LET OP: In 2024 hebben wij geen contract meer met CZ

(incl. CZdirect, Ohra, Nationale Nederlanden en Just)

X

ma t/m vr 8.00 tot 12.00 uur

Elzenweg 33D, Waalwijk

In goede handen

Soms gebeurt er iets waardoor u niet meer zo vrij door de dag kunt komen als u zou willen. U heeft een lichamelijke klacht.
Wanneer die klacht uw dagelijks leven belemmert, wilt u hiermee geholpen worden. Het liefst door iemand die goed luistert en uw klacht begrijpt.

Bij Flore werken we naast (master) gespecialiseerde fysiotherapeuten ook met zorgverleners uit andere disciplines om uit te zoeken waar uw klacht vandaan komt, hoe we deze het beste kunnen behandelen en hoe we deze klacht in de toekomst kunnen voorkomen. Bij Flore staat ú centraal.

Maak daarom nu een afspraak en laat uw klacht u niet langer beperken.

Naast individuele behandelingen bieden wij ook groepslessen aan voor zwangeren en mama’s. Wekelijks geven wij leuke en uitdagende lessen waardoor je fitter de zwangerschap en bevalling doorkomt en op een verantwoorde manier weer start met bewegen na de zwangerschap/bevalling. Klik hier voor meer informatie of meld je direct aan.

zwanger?

Zwangerfit®, Floor® en Mamafit®

Praktijkassistente Deborah achter haar desk

contact

Hier vindt u het contactformulier en een routebeschrijving

Balansoefening

Vacatures

Wij hebben regelmatig vacatures of stageplaatsen

Onze specialismen

naast algemene fysiotherapie

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie is binnen de fysiotherapie een erkende specialisatie op master niveau.
Voor behandeling is een verwijzing van een (huis)arts meestal niet noodzakelijk. Een bekkenfysiotherapeut behandelt zowel mannen en vrouwen als kinderen van alle leeftijden.

Zwangerschap en fysiotherapie

Meestal verloopt een zwangerschap zonder noemenswaardige klachten. Helaas is dit bij een aantal vrouwen niet het geval. 

Met deze klachten kunt u bij ons terecht. Het behandelen van zwangeren is ons specialisme. Vaak is het mogelijk de klachten te verminderen of zelfs te verhelpen.

Crafta® kaakfysiotherapie

CRAFTA® is een afkorting voor Cranio Faciale Therapy Academy. Dit is een gespecialiseerde opleiding voor het behandelen van klachten in de kaak, hoofd, hals en nekregio.  Het is een internationaal erkende behandelmethode waar veel samenwerking met andere specialisten zoals de tandarts, KNO- arts, orthodontist, huisarts, logopedist, neuroloog en kaakchirurg bij komt kijken. 

Fysiotherapie voor kinderen

In onze praktijk kunnen niet alleen volwassenen maar ook kinderen, vanaf de geboorte, terecht. We bieden verschillende behandeltechnieken die effectief zijn bij een verscheidenheid aan klachten, zoals voorkeurshouding en overstrekking.

Transgenderzorg

Transgender personen kunnen verschillende klachten ervaren rondom het bekkengebied. Denk hierbij aan de bekkenbodem, die in de pre-operatieve fase gecontroleerd wordt op coördinatie en functie (plassen, ontlasten, seksuele activiteiten) of na een operatie.

Bij Zorgpraktijk Flore is iedereen welkom, ongeacht genderidentiteit of seksuele oriëntatie. 

Terugbelverzoek

Wij zijn maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 12.00 uur.
Laat uw naam en telefoonnummer hier achter als u buiten deze tijden contact op wilt nemen en wij bellen u terug. U wordt altijd teruggebeld in de ochtend.

Wij zijn aangesloten bij

Bent u ontevreden, dan kunt u zich wenden tot de geschillencommissie van de Fysiotherapeut. 

Fysiotherapie plus.  Meerdere zorgprofessionals onder een dak. Volg ons op social media voor gezondheidstips.

Komt u voor het eerst bij ons?

Meld u dan aan met de knop hieronder of de aanmeldknop boven in het menu en vul uw gegevens in, dan kost dat geen tijd meer bij de intake. We kunnen u op die manier sneller helpen.

Contact

Elzenweg 33D
5144 MB  Waalwijk

0416 34 73 53
info@zorgpraktijkflore.nl
zorgpraktijkflore.nl